Copywriting

Generer og øg interessen for din organisation, ved at engagere dig med dit publikum gennem omhyggeligt skrevne historier. Tiltræk den rigtige målgruppe, og forbliv altid et skridt foran dine konkurrenter, ved at kommunikere på en måde dit publikum kan relatere til.

Svært ved at fange dine læsere?

I dag har folk vænnet sig til diverse marketingbudskaber, der bliver vist rundt omkring dem i deres hverdag. Budskaber de er begyndt at blokere eller afvise for mentalt, idet de opfatter dem som en del af “blot endnu en reklamefilm” på deres vej. For at tiltrække deres opmærksomhed skal organisationer investere tid og energi for at imødekomme deres publikum. Men ved at appellere til folks følelser og lytte til deres behov, alt sammen imens man forsøger at skabe en sensationel oplevelser imens de “scroller” igennem din hjemmeside, vil du med garanti skabe en oplevelse de vil huske. 

 

Vi vil med vores mange års erfaring, hjælpe dig med at etablere et forhold til dit potentielle eller endda allerede etablerede publikum. I fællesskab med dig sætter vi ord på jeres historie, og det der gør jer bemærkelsesværdig for omverden, så din virksomhed kan skille sig ud fra det resterende marked.

God copywriting er betinget af en nøje udarbejdet søgeordsanalyse

Optimer dit indhold og skriv effektfulde tekster, der gør dig i stand til at booste din organisations muligheder for at nå længere ud og komme højere op i søgefeltet.

Har du styr på din søgeordsanalyse?

Udfyld nedenstående kontaktformular, så laver vi en søgeordsanalyse kvit og frit til dig. Så er du bedre klædt på til at målrette din markedsføring og ramme din målgruppe.
Når du klikker nedenfor, giver du samtykke til, at MeeW må gemme og behandle dine oplysninger. Her kan du læse alt om vores Persondatapolitik

God omtale kræver gode historier

Public relations er en værdifuld disciplin og ikke mindst redskab, der kan gøre dig mere synlig i offentligheden. Når resten af omverdenen læser dine historier i de skrevne medier, sender det kun et stærkt signal om, at det de læser har aktualitetet. Troværdigheden vil derfor udelukkende stige, og din virksomhed vil kunne skabe et tillidsfuldt image hos offentligheden. 
Vi hjælper dig derfor med at udtænke og skrive de fængende og gode historier, så du kan nå ud med dine budskaber og øge kendskabet til virksomheden. Vi tænker ud af boksen og hjælper dig med finde den vinkel der vil tiltrække og fastholde resten af offentligheden.

Skab den gode historie

En god historie fanger. En god historie er en oplevelse du deler. Begynd at skabe dine historier sammen med dit publikum.